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Saturday, November 26, 2011

Camembert with Porto, nuts and raisins :0)



Um destes dias tivémos convidados em casa e queria fazer uma entrada diferente do habital.
Tinha um queijo camembert e lembrei-me de colocar no forno para ficar molinho e comer com tostas pequeninas... Contudo parecia-me muito simples...


Como tinha um pacote de frutos secos aberto, resolvi triturá-los um pouco e juntar ao queijo.
Coloquei um pouco de canela em pó (cá em casa adoramos canela...) e um pouco de redução de vinho do Porto que tinha sobrado de outro preparado (perâs bebâdas).


Deixem-me que lhes diga que o resultado foi simplesmente delicioso. Eu gostei bastante e penso que todos tenham gostado pois o queijo desapareceu em poucos minutos 


:0)


Ania
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One of these days we had guests at home and I wanted to prepare a different starter...
I had a camembert cheese, so decided to put it in the oven to melt and have it with crackers... Although it was too plain...
I had a package of nuts and raisins open so it just popped in my mind to use it also. Instead of using the nuts and raisins in full I grinded a little bit.
Together with this I also put some cinnamon and a reduction of Porto wine that I had from another dish.
I have put everything in a nice glass recipient, put in the oven for 20 minutes (180ºC).... and it was ready to serve.
I loved it and I guess everyone liked because it dissapeared in a few minutes :0)


Ania 

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